Consult

Een privé consult wordt persoonlijk in de praktijk gehouden maar kan ook via Skype/Teams of via facetime. Een reading via telefoon is qua afstemming voor mij niet fijn, omdat ik de persoon met wie ik spreek niet kan zien en ik heb dan ook besloten dit niet te doen.

Bij een reading van een uur ga ik tegenover je zitten en ik kijk welke overleden personen naar voren komen. Je hoeft dus zelf niets te zeggen, behalve bevestigen als je iets herkent. Daarnaast kijk ik naar alles wat verder naar voren mag komen, zoals werk, gezin, relaties etc. etc. Voor een contact met overledenen zou ik zelf kiezen voor een reading van een uur. Een reading van een uur door Marion kost €140,-

Omdat ik veel word gevraagd voor readings kan het zijn dat het even duurt voordat het plaats kan vinden. Neem contact met me op om een afspraak te maken.

Ik help je met liefde.
Marion

Contact

Review

Graag deel ik mijn ervaring betreffende mijn reading die ik als zeer treffend heb ervaren. Marion Berndsen is buiten haar bijzondere gave een warme persoonlijkheid, het voelt vertrouwd om de vele privé aspecten met haar te delen.  Ongelooflijk hoe zij met haar gave communiceert met de juiste overledenen en daarbij de beelden weet te weerleggen die in mijn geval veel opheldering heeft gegeven.

Ik ben Marion heel dankbaar en kom graag nog eens terug voor mij was deze reading zeer waardevol oftewel: (van 0 tot 5) zeker 5 sterren!!! Het is mooi om bij een ervaren medium zoals Marion Berndsen te ondervinden dat er meer is tussen hemel en aarde."

Jane